Uw vakantie begint hier

Accommodaties op het Zeeuwse walcheren

Accommodatie 1

Een greep uit ons aanbod

 • RANDDUIN

  Dishoek
  Het 'Appartement Randduin' Bed by the Sea ligt in Dishoek, op slechts 300 m van het strand van Dishoek, het biedt een tuin en gratis WiFi. De accommodatie heeft gratis privéparkeergelegenheid en ligt op 1,1 km van het strand Groot Valkenisse en op 1,5 km van het Westduinstrand.
  134 per nacht
  vanaf
 • Tiny house MIMI adults only

  Zoutelande
  MIMI Bed by the Sea - adults only is een accommodatie met een tuin in Zoutelande, op 300 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 300 m van het strand van Zoutelande. Direct voor de deur gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69 per nacht
  vanaf
 • VUURTOREN

  Westkapelle
  VUURTOREN Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  Gehele woning is gelijkvloers
  75 per nacht
  vanaf
 • STUDIO AAN 't STRAND

  Westkapelle
  Aan't Strand Bed by the Sea 'Adults only' ligt in Westkapelle, op slechts 500 m van het strand Westkapelle. Het biedt accommodatie aan het strand met  gratis WiFi. Deze accommodatie ligt midden in het dorp en is van alle gemaaken voorzien.
  Gehele woning is gelijkvloers Luxe studio op de begane grond.
  79 per nacht
  vanaf
 • SJTRANDHOES Zoutelande

  Zoutelande
  SJTRANDHOES Bed by the Sea - is een accommodatie met een tuintje in Zoutelande, op 250 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 300 m van het strand van Zoutelande. Gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi.
  75 per nacht
  vanaf
 • VIKINGHUIS

  Westkapelle
  VIKINGHUIS biedt accommodatie aan maximaal 5 personen, met een terras en tuin. De accommodatie ligt op 500 m van het strand van Westkapelle en biedt gratis privéparkeergelegenheid.
  94 per nacht
  vanaf
 • PARKZICHT

  Westkapelle
  Ligging Direct achter de Duinen op zeer korte afstand van het Zuiderstrand ( 500m.) en de zee te Westkapelle ligt dit mooie appartement, op de eerste verdieping met terras. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het privé terrein.
  75 per nacht
  vanaf
 • ZEESTER

  Meliskerke
  DUINZICHT 18 Bed by the Sea biedt accommodatie in Meliskerke, op 2,1 km van Zoutelande en het strand Groot Valkenisse. De accommodatie ligt op 2,1 km van het strand van Zoutelande en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.
  69 per nacht
  vanaf