Loading...

Accommodaties

 • CITY HOUSE Middelburg
  In het centrum van Middelburg vind u dit gezellige monumentale pandje, direct om de hoek loopt u zo naar de Markt, midden in het centrum van deze mooie vestingstad met zijn ruim 1200 monumentale panden.
  59,00 per nacht
  vanaf
 • MIMI Zoutelande
  MIMI Bed by the Sea - adults only is een accommodatie met een tuin in Zoutelande, op 300 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 300 m van het strand van Zoutelande. Direct voor de deur gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  59,00 per nacht
  vanaf
 • 't KISTJE Koudekerke
  In het Walcherse dorp Koudekerke grenzend aan de prachtige badplaats Dishoek ligt dit gezellige appartement met een eigen parkeerplaats direct voor de deur.
  59,00 per nacht
  vanaf
 • HUIS MARIANNE Westkapelle
  HUIS MARIANNE Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras en een waterkoker, op ongeveer 2,2 km van het Kustlicht-strand. De accommodatie ligt op 200 m van het strand van Westkapelle en beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.
  65,00 per nacht
  vanaf
 • APPARTEMENT AAN 't STRAND Westkapelle
  Midden in het dorp ligt dit volledig gerenoveerde appartement. Op 200 meter afstand loopt u zo de markt op met rustige horecagelegenheden. Op nog geen 450 meter loopt u zo de duinovergang op naar het prachtige strand van Westkapelle, het meest westelijke strand van Walcheren.
  65,00 per nacht
  vanaf
 • DUINZICHT 6 Westkapelle
  DUINZICHT 6 ' zeeland sky recreatie biedt accommodatie in Westkapelle, op 38 km van Brugge. Dit appartement heeft een seizoensgebonden buitenzwembad, een tuin en gratis WiFi. Er is ook privéparkeergelegenheid op het terrein
  69,00 per nacht
  vanaf
 • DUINZICHT 18 Meliskerke
  DUINZICHT 18 Bed by the Sea biedt accommodatie in Meliskerke, op 2,1 km van Zoutelande en het strand Groot Valkenisse. De accommodatie ligt op 2,1 km van het strand van Zoutelande en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • VIKINGHUIS Westkapelle
  VIKINGHUIS Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras en een waterkoker, op ongeveer 2,3 km van het Kustlicht-strand. De accommodatie ligt op 500 m van het strand van Westkapelle en biedt een tuin en gratis privéparkeergelegenheid. Tevens zijn er 2 fietsen gratis te gebruiken.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • ZAND Westkapelle
  ZAND Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m van het Zuiderstrand en op 1,3 km van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang het terras met grote gemeenschappelijke tuin en speelplaats, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • BRANDING Westkapelle
  Appartement met uitzicht op de tuin. BRANDING Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras en een waterkoker, op ongeveer 1,1 km van het strand Westkapelle. Het appartement ligt op minder dan 1 km van het Kustlicht-strand en beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • KLAPROOS Westkapelle
  KLAPROOS Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 1 km van het Kustlicht-strand, op 13 minuten lopen van het Westkapelle-strand en op 2,5 km van Zoutelande. Deze accommodatie aan het strand biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • SCHELP Westkapelle
  Een van onze bestsellers in Westkapelle!SCHELP Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 1 km van het Kustlicht-strand en op 13 minuten lopen van het strand van Westkapelle. Het biedt een tuin en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een terras, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • DUINZICHT 8 Westkapelle
  DUINZICHT 8 Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 1 km van het Kustlicht-strand, op 13 minuten lopen van het Westkapelle-strand en op 2,5 km van Zoutelande. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • ZEEWIND Westkapelle
  ZEEWIND Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m van het Kustlicht-strand en op 1,3 km van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • VUURTOREN Westkapelle
  VUURTOREN Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m van het Kustlicht-strand en op 1,3 km van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • PARKZICHT Westkapelle
  Ligging Direct achter de Duinen op zeer korte afstand van het Zuiderstrand en de zee te Westkapelle ligt dit mooie appartement, op de begane grond met terras. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het privé terrein.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • SONNEVANCK Westkapelle
  SONNEVANCK Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras en een waterkoker, op ongeveer 250 km van het Zuiderstrand van Westkapelle en beschikt over een tuin en eigen privéparkeergelegenheid. Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers, een flatscreen-tv met kabelzenders, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een koelkast, een wasmachine en 1 badkamer met een douche.
  69,00 per night
 • STRANDGAPER Westkapelle
  STRANDGAPER Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m van het Westkapelle-strand, op 2,4 km van het strand van Domburg en op 2,5 km van het Kustlicht-strand. Het biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi.
  75,00 per nacht
  vanaf
 • DE SCHOOL Kamer De Vliedberg Middelburg
  DE SCHOOL. Bed by the Sea in Middelburg biedt accommodatie alleen voor volwassenen met een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een terras. De accommodatie biedt een gedeelde keuken en gratis WiFi in alle ruimtes.
  75,00 per nacht
  vanaf
 • DE SCHOOL Kamer Toorenvliedt Middelburg
  DE SCHOOL. Bed by the Sea in Middelburg biedt accommodatie alleen voor volwassenen met een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een terras. De accommodatie biedt een gedeelde keuken en gratis WiFi in alle ruimtes.
  75,00 per nacht
  vanaf
 • STUDIO AAN 't STRAND Westkapelle
  Aan't Strand Bed by the Sea Adults only ligt in Westkapelle, op slechts 500 m van het strand Westkapelle. Het biedt accommodatie aan het strand met  gratis WiFi. Deze accommodatie ligt midden in het dorp.
  79,00 per nacht
  vanaf
 • ZON ZEE STRAND Westkapelle
  ZON ZEE STRAND Bed by the Sea biedt accommodatie met een balkon en een waterkoker, op ongeveer 200 m van het strand Westkapelle. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een patio en gratis WiFi.
  79,00 per nacht
  vanaf
 • 79,00 per nacht
  vanaf
 • TOWN HOUSE Vlissingen
  Set in Vlissingen, TOWN HOUSE Bed by the Sea offers accommodation with a balcony and free WiFi. The property was built in 19th century and features accommodation with a terrace.
  79,00 per nacht
  vanaf
 • DE SCHOOL Kamer Walcheren Middelburg
  85,00 per nacht
  vanaf
 • APARTMENT BY THE SEA Vlissingen
  Apartment by the Sea is gelegen aan de Boulevard van Vlissingen met een fantastisch uitzicht op zee en op loopafstand van het strand en centrum.
  89,00 per nacht
  vanaf
 • DE DUINDISTEL Dishoek
  Op een top locatie in typisch Zeeuwse Landhuisstijl, een 8 persoons vakantiewoning, 171m2 op loopafstand van het Dishoekse strand.
  89,00 per nacht
  vanaf
 • RANDDUIN Dishoek
  Het 'Appartement Randduin' Bed by the Sea ligt in Dishoek, op slechts 300 m van het strand van Dishoek. Het biedt accommodatie aan het strand met een restaurant, een tuin en gratis WiFi. De accommodatie biedt gratis privéparkeergelegenheid en ligt op 1,1 km van het strand Groot Valkenisse en op 1,5 km van het Westduinstrand.
  119,00 per nacht
  vanaf