Verhuur

De verhuuraccommodaties van Zeeland Sky Recreatie ademen rust, ruimte, natuur en historie uit.  Ze geven u hét ultieme vakantiegevoel!

Westkapelle
De vakantieappartementen op de parken Duinweg en Vikingpark zijn gemoedelijk, groen en kindvriendelijk. Westkapelle ligt op 1500m van het park , daar vindt u diverse voorzieningen zoals restaurants, winkeltjes en terrasjes. Omringd door hoge duinen, het rustieke natuurgebied ‘De Kreek’ en het weidse groene platteland van Walcheren, niet voor niets de ‘Tuin van Zeeland’ genoemd vind u rust heerlijke stranden en het Zeeuwse gevoel. In karakteristieke dorpjes zoals Zoutelande en Domburg of monumentale stadjes als Veere en Middelburg kunt u volop genieten. Ontdek Walcheren!

Koudekerke
In het rustig gelegen dorpje Koudekerke ( 3km van het strand Dishoek) vindt u het knusse huisje ‘t Kistje. Vanuit ‘t Kistje kunt u heerlijk alle kanten uit fietsen door de prachtige boeren landweggetjes en langs diverse boerenbedrijven met bloemen/ kaas/ fruit, groente en lokale producten.

Middelburg
In onze historische hoofdstad Middelburg is in het centrum het City House gelegen, welke accommodatie biedt voor 4 personen. Wilt u de auto laten staan en lekker alles te voet doen, dan is City House voor u de ideale locatie. Restaurants, Musea, Markt en de winkels bevinden zich op loopafstand. ( 5 min.)

nl_NL