Verkoop

Wij hebben in de loop der jaren voor onder andere appartementen en bungalows succesvolle bemiddeling gedaan en beschikken hiervoor over een zeer hechte kring met contacten.

Wie wil dat nou niet, een eigen vakantiewoning? Lekker weg wanneer ú wilt. Onthaasten, terug naar de natuur, uitwaaien, nieuwe energie opdoen. Uw eigen droomhuis helemaal voor u zelf, in de groen-blauwe oase, die Zeeland heet! En af en toe verhuren kan natuurlijk ook, best aantrekkelijk! Zeker via een betrouwbare partner als Zeeland Sky Recreatie. Klinkt dit goed in de oren en wilt u meer weten over de mogelijkheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bezoek hiervoor onze contact-pagina.

Ook wanneer u zelf een accommodatie te koop wilt aanbieden kunt u bij Zeeland Sky Recreatie terecht. Wij hebben in de loop der jaren voor onder andere appartementen en bungalows succesvolle bemiddeling gedaan en beschikken hiervoor over een zeer hechte kring met contacten. Daarnaast promoten wij de accomodaties via onze website en kantoor. Deze zijn dus te bezichtigen door een groot publiek. Wilt u meer informatie over de verkoopmogelijkheden, neem dan contact met ons op via de contact-pagina.

* Er zijn momenteel geen vakantiehuizen in de verkoop.