Uw vakantie begint hier

Accommodaties op het Zeeuwse walcheren

Accommodatie 1

Een greep uit ons aanbod

Integer at faucibus urna nullam condimentum leo idelit sagittis auctor curabitur elementum nunc imperdiet.

 • KLAPROOS

  Westkapelle
  KLAPROOS Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 500 m. van het strand, Deze accommodatie aan het strand biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.
  75 per nacht
  vanaf
 • VRYE HEERLYKHEYD studio 3

  Middelburg
  Fantastische studio, rustig gelegen, midden in het centrum!
  Afstand tot het strand ongeveer 8 kilometer Studio op de 2e verdieping 42m2
  79 per nacht
  vanaf
 • DUINZICHT 6

  Westkapelle
  DUINZICHT 6 ' Bed by the Sea biedt accommodatie in Westkapelle, op 500m van het strand. Dit appartement heeft een balkon en gratis WiFi. Er is ook privéparkeergelegenheid op het terrein.
  75 per nacht
  vanaf
 • RANDDUIN

  Dishoek
  Het 'Appartement Randduin' Bed by the Sea ligt in Dishoek, op slechts 300 m van het strand van Dishoek, het biedt een tuin en gratis WiFi. De accommodatie heeft gratis privéparkeergelegenheid en ligt op 1,1 km van het strand Groot Valkenisse en op 1,5 km van het Westduinstrand.
  134 per nacht
  vanaf
 • BRANDING

  Westkapelle
  Appartement met uitzicht op de tuin. BRANDING Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras op ongeveer 500m van het strand van Westkapelle. Het appartement beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.
  75 per nacht
  vanaf
 • Tiny house MIMI adults only

  Zoutelande
  MIMI Bed by the Sea - adults only is een accommodatie met een tuin in Zoutelande, op 300 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 300 m van het strand van Zoutelande. Direct voor de deur gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69 per nacht
  vanaf
 • SANS SOUCI Bed by the Sea

  Zoutelande
  SANS SOUCI Bed by the Sea - is een fijn appartement met een balkon in Zoutelande, op 100 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 150 m van het strand van Zoutelande. Gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi.
  Gehele woning is gelijkvloers
  94 per overnachting
  vanaf
 • DUINZICHT 8

  Westkapelle
  DUINZICHT 8 Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 500m afstand van het strand. Deze accommodatie biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  75 per nacht
  vanaf
 • ZAND

  Westkapelle
  ZAND Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand van het strand van Westkapelle. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot het terras met grote gemeenschappelijke tuin en speelplaats, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  125 per nacht
  vanaf
 • PARKZICHT

  Westkapelle
  Ligging Direct achter de Duinen op zeer korte afstand van het Zuiderstrand ( 500m.) en de zee te Westkapelle ligt dit mooie appartement, op de eerste verdieping met terras. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het privé terrein.
  75 per nacht
  vanaf
 • STUDIO AAN 't STRAND

  Westkapelle
  Aan't Strand Bed by the Sea 'Adults only' ligt in Westkapelle, op slechts 500 m van het strand Westkapelle. Het biedt accommodatie aan het strand met  gratis WiFi. Deze accommodatie ligt midden in het dorp en is van alle gemaaken voorzien.
  Gehele woning is gelijkvloers Luxe studio op de begane grond.
  79 per nacht
  vanaf
 • STRANDGAPER

  Westkapelle
  STRANDGAPER Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 500 m van het Westkapelle-strand, op 2,4 km van het strand van Domburg en op 2,5 km van het Kustlicht-strand Zoutelande. Het biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi.
  90 per nacht
  vanaf
 • APPARTEMENT AAN 't STRAND

  Westkapelle
  Midden in het dorp ligt dit volledig gerenoveerde appartement. Op 200 meter afstand loopt u zo de markt op met rustige horecagelegenheden. Op nog geen 450 meter loopt u zo de duinovergang op naar het prachtige strand van Westkapelle, het meest westelijke strand van Walcheren.
  74 per nacht
  vanaf
 • STUDIO BATAVIA adults only

  Westkapelle
  TINY STUDIO Bed by the Sea - adults only is een accommodatie met een klein Terras in Westkapelle, op 500 m van de dorpskern Westkapelle en eveneens 900 m. van het strand van Westkapelle. Direct voor de deur gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  Gehele woning is gelijkvloers Luxe studio op de begane grond. Afstand tot het strand ongeveer 900 meter
  69 per overnachting
  vanaf
 • VRYE HEERLYKHEYD studio 2

  Middelburg
  Midden in het historische centrum van Middelburg ligt dit monumentale pand voor een comfortabel verblijf in deze mooie stad .
  Studio op de 1e verdieping 38m2
  79 per nacht
  vanaf
 • VIKINGHUIS

  Westkapelle
  VIKINGHUIS biedt accommodatie aan maximaal 5 personen, met een terras en tuin. De accommodatie ligt op 500 m van het strand van Westkapelle en biedt gratis privéparkeergelegenheid.
  94 per nacht
  vanaf
 • SJTRANDHOES Zoutelande

  Zoutelande
  SJTRANDHOES Bed by the Sea - is een accommodatie met een tuintje in Zoutelande, op 250 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 300 m van het strand van Zoutelande. Gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi.
  75 per nacht
  vanaf
 • VUURTOREN

  Westkapelle
  VUURTOREN Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  Gehele woning is gelijkvloers
  75 per nacht
  vanaf
 • ZEESTER

  Meliskerke
  DUINZICHT 18 Bed by the Sea biedt accommodatie in Meliskerke, op 2,1 km van Zoutelande en het strand Groot Valkenisse. De accommodatie ligt op 2,1 km van het strand van Zoutelande en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.
  69 per nacht
  vanaf
 • ZON ZEE STRAND

  Westkapelle
  ZON ZEE STRAND Dit nieuwe appartement biedt veel comfort en gemak. De ligging is midden in het dorp Westkapelle op loopafstand van het strand, de supermarkt, slagerij en bakker, Restaurants etc. Parkeren en WIFI zijn gratis.
  94 per nacht
  vanaf
 • SCHELP

  Westkapelle
  SCHELP Westkapelle Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 500 meter van het Zuiderstrand. Het biedt een tuin en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een terras, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  75 per nacht
  vanaf
 • 't KISTJE

  Koudekerke
  In het Walcherse dorp Koudekerke grenzend aan de prachtige badplaats Dishoek ligt dit gezellige appartement met een eigen parkeerplaats direct voor de deur.
  69 per nacht
  vanaf
 • APARTMENT BY THE SEA

  Vlissingen
  Apartment by the Sea is gelegen aan de Boulevard van Vlissingen met een fantastisch uitzicht op zee en op loopafstand van het strand en centrum.
  94 per nacht
  vanaf
 • ZEEWIND

  Westkapelle
  ZEEWIND Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  75 per nacht
  vanaf
 • HUIS MARIANNE

  Westkapelle
  HUIS MARIANNE Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras. De accommodatie ligt op 200 m van het strand van Westkapelle en beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.
  80 per nacht
  vanaf
 • DE DUINDISTEL

  Dishoek
  Op een top locatie in typisch Zeeuwse Landhuisstijl, een 8 persoons vakantiewoning, 171m2 op loopafstand van het Dishoekse strand.
  84 per nacht
  vanaf
 • AMPEL Bed by the Sea

  Westkapelle
  AMPEL Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  Gehele woning is gelijkvloers
  79 per overnachting
  vanaf