• GEZELLIGE ZEEMEEUW

  Valkenisse (gem. Biggekerke)
  Luxe 5-persoons vakantiechalet in Valkenisse op 100 meter van het strand Dit luxe 5-persoons vakantiechalet met drie gemeubileerde terrassen kunt u huren op een gezellige strandcamping in Valkenisse op slechts 300 meter van het strand en de duinen. Het is comfortabel en luxe ingericht zodat u zich helemaal thuis zult voelen. De strandcamping direct achter de duinen van Groot Valkenisse heeft meerdere faciliteiten zoals onder andere een restaurant, supermarkt, speeltuin, indoor speeltuin en een kinderan
  Gehele woning is gelijkvloers
  65 per overnachting
  vanaf
 • CITY HOUSE

  Middelburg
  In het centrum van Middelburg vind u dit gezellige monumentale pandje, direct om de hoek loopt u zo naar de Markt, midden in het centrum van deze mooie vestingstad met zijn ruim 1200 monumentale panden.
  69 per nacht
  vanaf
 • 't KISTJE

  Koudekerke
  In het Walcherse dorp Koudekerke grenzend aan de prachtige badplaats Dishoek ligt dit gezellige appartement met een eigen parkeerplaats direct voor de deur.
  69 per nacht
  vanaf
 • Tiny house MIMI adults only

  Zoutelande
  MIMI Bed by the Sea - adults only is een accommodatie met een tuin in Zoutelande, op 300 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 300 m van het strand van Zoutelande. Direct voor de deur gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69 per nacht
  vanaf
 • ZEESTER

  Meliskerke
  DUINZICHT 18 Bed by the Sea biedt accommodatie in Meliskerke, op 2,1 km van Zoutelande en het strand Groot Valkenisse. De accommodatie ligt op 2,1 km van het strand van Zoutelande en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.
  69 per nacht
  vanaf
 • TINY STUDIO BATAVIA adults only

  Westkapelle
  TINY STUDIO Bed by the Sea - adults only is een accommodatie met een klein Terras in Westkapelle, op 500 m van de dorpskern Westkapelle en eveneens 900 m. van het strand van Westkapelle. Direct voor de deur gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  Gehele woning is gelijkvloers Luxe studio op de begane grond. Afstand tot het strand ongeveer 900 meter
  69 per overnachting
  vanaf
 • ROOSMAREIN

  Vlissingen
  Vlissingen, stad aan zee! In het middengebied van Vlissingen vind u een kleine maar comfortabele eengezinswoning op korte afstand van de Prachtige Vlissingse Boulevard en het Nollestrand.
  74 per nacht
  vanaf
 • APPARTEMENT AAN 't STRAND

  Westkapelle
  Midden in het dorp ligt dit volledig gerenoveerde appartement. Op 200 meter afstand loopt u zo de markt op met rustige horecagelegenheden. Op nog geen 450 meter loopt u zo de duinovergang op naar het prachtige strand van Westkapelle, het meest westelijke strand van Walcheren.
  74 per nacht
  vanaf
 • PARKZICHT

  Westkapelle
  Ligging Direct achter de Duinen op zeer korte afstand van het Zuiderstrand ( 500m.) en de zee te Westkapelle ligt dit mooie appartement, op de eerste verdieping met terras. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het privé terrein.
  75 per nacht
  vanaf
 • VUURTOREN

  Westkapelle
  VUURTOREN Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  Gehele woning is gelijkvloers
  75 per nacht
  vanaf
 • ZEEWIND

  Westkapelle
  ZEEWIND Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  75 per nacht
  vanaf
 • DUINZICHT 6

  Westkapelle
  DUINZICHT 6 ' Bed by the Sea biedt accommodatie in Westkapelle, op 500m van het strand. Dit appartement heeft een balkon en gratis WiFi. Er is ook privéparkeergelegenheid op het terrein.
  75 per nacht
  vanaf
 • DUINZICHT 8

  Westkapelle
  DUINZICHT 8 Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 500m afstand van het strand. Deze accommodatie biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  75 per nacht
  vanaf
 • SCHELP

  Westkapelle
  SCHELP Westkapelle Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 500 meter van het Zuiderstrand. Het biedt een tuin en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een terras, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  75 per nacht
  vanaf
 • KLAPROOS

  Westkapelle
  KLAPROOS Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 500 m. van het strand, Deze accommodatie aan het strand biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.
  75 per nacht
  vanaf
 • BRANDING

  Westkapelle
  Appartement met uitzicht op de tuin. BRANDING Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras op ongeveer 500m van het strand van Westkapelle. Het appartement beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.
  75 per nacht
  vanaf
 • SJTRANDHOES Zoutelande

  Zoutelande
  SJTRANDHOES Bed by the Sea - is een accommodatie met een tuintje in Zoutelande, op 250 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 300 m van het strand van Zoutelande. Gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi.
  75 per nacht
  vanaf
 • ZON

  Westkapelle
  ZON, Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een terras, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  Gehele woning is gelijkvloers
  75 per nacht
  vanaf
 • DE TUINKAMER

  Westkapelle
  Gehele woning is gelijkvloers Luxe studio op de begane grond.
  75 vanaf
  per overnachting