Loading...

Accommodaties

 • CITY HOUSE Middelburg
  In het centrum van Middelburg vind u dit gezellige monumentale pandje, direct om de hoek loopt u zo naar de Markt, midden in het centrum van deze mooie vestingstad met zijn ruim 1200 monumentale panden.
  59,00 per nacht
  vanaf
 • 't KISTJE Koudekerke
  In het Walcherse dorp Koudekerke grenzend aan de prachtige badplaats Dishoek ligt dit gezellige appartement met een eigen parkeerplaats direct voor de deur.
  59,00 per nacht
  vanaf
 • MIMI Zoutelande
  MIMI Bed by the Sea - adults only is een accommodatie met een tuin in Zoutelande, op 300 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 300 m van het strand van Zoutelande. Direct voor de deur gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  59,00 per nacht
  vanaf
 • HUIS MARIANNE Westkapelle
  HUIS MARIANNE Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras en een waterkoker, op ongeveer 2,2 km van het Kustlicht-strand. De accommodatie ligt op 200 m van het strand van Westkapelle en beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.
  65,00 per nacht
  vanaf
 • APPARTEMENT AAN 't STRAND Westkapelle
  Midden in het dorp ligt dit volledig gerenoveerde appartement. Op 200 meter afstand loopt u zo de markt op met rustige horecagelegenheden. Op nog geen 450 meter loopt u zo de duinovergang op naar het prachtige strand van Westkapelle, het meest westelijke strand van Walcheren.
  65,00 per nacht
  vanaf
 • SCHELP Westkapelle
  Een van onze bestsellers in Westkapelle!SCHELP Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 1 km van het Kustlicht-strand en op 13 minuten lopen van het strand van Westkapelle. Het biedt een tuin en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een terras, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • SONNEVANCK Westkapelle
  SONNEVANCK Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras en een waterkoker, op ongeveer 250 meter van het Strand van Westkapelle en beschikt over een tuin en eigen privéparkeergelegenheid. De woning is rustig gelegen in een doodlopend straatje aan de Joossesweg bijna direct onderaan de duinen. Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers, een flatscreen-tv met kabelzenders, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een koelkast, een wasmachine en 1 badkamer met een douche.
  69,00 per night
 • DUINZICHT 18 Meliskerke
  DUINZICHT 18 Bed by the Sea biedt accommodatie in Meliskerke, op 2,1 km van Zoutelande en het strand Groot Valkenisse. De accommodatie ligt op 2,1 km van het strand van Zoutelande en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • VIKINGHUIS Westkapelle
  VIKINGHUIS biedt accommodatie aan maximaal 5 personen, met een terras en tuin. op ongeveer 2,3 km van het Kustlicht-strand en 2,5 k, van Domburg. De accommodatie ligt op 500 m van het strand van Westkapelle en biedt gratis privéparkeergelegenheid. Tevens zijn er 2 fietsen gratis te gebruiken.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • ZAND Westkapelle
  ZAND Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m van het Zuiderstrand en op 1,3 km van het strand van Westkapelle. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot het terras met grote gemeenschappelijke tuin en speelplaats, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • BRANDING Westkapelle
  Appartement met uitzicht op de tuin. BRANDING Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras en een waterkoker, op ongeveer 1,1 km van het strand Westkapelle. Het appartement ligt op minder dan 1 km van het Kustlicht-strand en beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • KLAPROOS Westkapelle
  KLAPROOS Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 1 km van het Kustlicht-strand, op 13 minuten lopen van het Westkapelle-strand en op 2,5 km van Zoutelande. Deze accommodatie aan het strand biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • DUINZICHT 8 Westkapelle
  DUINZICHT 8 Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 1 km van het Kustlicht-strand, op 13 minuten lopen van het Westkapelle-strand en op 2,5 km van Zoutelande. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • DUINZICHT 6 Westkapelle
  DUINZICHT 6 ' zeeland sky recreatie biedt accommodatie in Westkapelle, op 38 km van Brugge. Dit appartement heeft een seizoensgebonden buitenzwembad, een tuin en gratis WiFi. Er is ook privéparkeergelegenheid op het terrein
  69,00 per nacht
  vanaf
 • ZEEWIND Westkapelle
  ZEEWIND Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m van het Kustlicht-strand en op 1,3 km van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • VUURTOREN Westkapelle
  VUURTOREN Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m van het Kustlicht-strand en op 1,3 km van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
  Gehele woning is gelijkvloers
  69,00 per nacht
  vanaf
 • PARKZICHT Westkapelle
  Ligging Direct achter de Duinen op zeer korte afstand van het Zuiderstrand en de zee te Westkapelle ligt dit mooie appartement, op de begane grond met terras. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het privé terrein.
  69,00 per nacht
  vanaf
 • STRANDGAPER Westkapelle
  STRANDGAPER Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 500 m van het Westkapelle-strand, op 2,4 km van het strand van Domburg en op 2,5 km van het Kustlicht-strand Zoutelande. Het biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi.
  75,00 per nacht
  vanaf
 • DE SCHOOL Kamer De Vliedberg Middelburg
  DE SCHOOL. Bed by the Sea in Middelburg biedt accommodatie alleen voor volwassenen met een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een terras. De accommodatie biedt een gedeelde keuken en gratis WiFi in alle ruimtes.
  75,00 per nacht
  vanaf
 • DE SCHOOL Kamer Toorenvliedt Middelburg
  DE SCHOOL. Bed by the Sea in Middelburg biedt accommodatie alleen voor volwassenen met een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een terras. De accommodatie biedt een gedeelde keuken en gratis WiFi in alle ruimtes.
  75,00 per nacht
  vanaf