Package Details

Website korting

5 per nacht
Validity 13-01-2020 - 01-12-2024

Book now your room

't KISTJE

't KISTJE

In het Walcherse dorp Koudekerke grenzend aan de prachtige badplaats Dishoek ligt dit gezellige appartement met een eigen parkeerplaats direct voor de deur.
APARTMENT BY THE SEA

APARTMENT BY THE SEA

Apartment by the Sea is gelegen aan de Boulevard van Vlissingen met een fantastisch uitzicht op zee en op loopafstand van het strand en centrum.
APPARTEMENT AAN 't STRAND

APPARTEMENT AAN 't STRAND

Midden in het dorp ligt dit volledig gerenoveerde appartement. Op 200 meter afstand loopt u zo de markt op met rustige horecagelegenheden. Op nog geen 450 meter loopt u zo de duinovergang op naar het prachtige strand van Westkapelle, het meest westelijke strand van Walcheren.
BRANDING

BRANDING

Appartement met uitzicht op de tuin. BRANDING Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras op ongeveer 500m van het strand van Westkapelle. Het appartement beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.
CITY HOUSE

CITY HOUSE

In het centrum van Middelburg vind u dit gezellige monumentale pandje, direct om de hoek loopt u zo naar de Markt, midden in het centrum van deze mooie vestingstad met zijn ruim 1200 monumentale panden.
DE DUINDISTEL

DE DUINDISTEL

Op een top locatie in typisch Zeeuwse Landhuisstijl, een 8 persoons vakantiewoning, 171m2 op loopafstand van het Dishoekse strand.
ZEESTER

ZEESTER

DUINZICHT 18 Bed by the Sea biedt accommodatie in Meliskerke, op 2,1 km van Zoutelande en het strand Groot Valkenisse. De accommodatie ligt op 2,1 km van het strand van Zoutelande en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.
DUINZICHT 6

DUINZICHT 6

DUINZICHT 6 ' Bed by the Sea biedt accommodatie in Westkapelle, op 500m van het strand. Dit appartement heeft een balkon en gratis WiFi. Er is ook privéparkeergelegenheid op het terrein.
DUINZICHT 8

DUINZICHT 8

DUINZICHT 8 Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 500m afstand van het strand. Deze accommodatie biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
HUIS MARIANNE

HUIS MARIANNE

HUIS MARIANNE Bed by the Sea biedt accommodatie met een terras. De accommodatie ligt op 200 m van het strand van Westkapelle en beschikt over een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.
KLAPROOS

KLAPROOS

KLAPROOS Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 500 m. van het strand, Deze accommodatie aan het strand biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.
Tiny house MIMI adults only

Tiny house MIMI adults only

MIMI Bed by the Sea - adults only is een accommodatie met een tuin in Zoutelande, op 300 m van de dorpskern Zoutelande en eveneens 300 m van het strand van Zoutelande. Direct voor de deur gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
PARKZICHT

PARKZICHT

Ligging Direct achter de Duinen op zeer korte afstand van het Zuiderstrand ( 500m.) en de zee te Westkapelle ligt dit mooie appartement, op de eerste verdieping met terras. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het privé terrein.
RANDDUIN

RANDDUIN

Het 'Appartement Randduin' Bed by the Sea ligt in Dishoek, op slechts 300 m van het strand van Dishoek, het biedt een tuin en gratis WiFi. De accommodatie heeft gratis privéparkeergelegenheid en ligt op 1,1 km van het strand Groot Valkenisse en op 1,5 km van het Westduinstrand.
ROOSMAREIN

ROOSMAREIN

Vlissingen, stad aan zee! In het middengebied van Vlissingen vind u een kleine maar comfortabele eengezinswoning op korte afstand van de Prachtige Vlissingse Boulevard en het Nollestrand.
SCHELP

SCHELP

SCHELP Westkapelle Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op minder dan 500 meter van het Zuiderstrand. Het biedt een tuin en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een terras, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
STRANDGAPER

STRANDGAPER

STRANDGAPER Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 500 m van het Westkapelle-strand, op 2,4 km van het strand van Domburg en op 2,5 km van het Kustlicht-strand Zoutelande. Het biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi.
STUDIO AAN 't STRAND

STUDIO AAN 't STRAND

Aan't Strand Bed by the Sea 'Adults only' ligt in Westkapelle, op slechts 500 m van het strand Westkapelle. Het biedt accommodatie aan het strand met  gratis WiFi. Deze accommodatie ligt midden in het dorp en is van alle gemaaken voorzien.
VIKINGHUIS

VIKINGHUIS

VIKINGHUIS biedt accommodatie aan maximaal 5 personen, met een terras en tuin. De accommodatie ligt op 500 m van het strand van Westkapelle en biedt gratis privéparkeergelegenheid.
VUURTOREN

VUURTOREN

VUURTOREN Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand van het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
ZAND

ZAND

ZAND Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand van het strand van Westkapelle. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot het terras met grote gemeenschappelijke tuin en speelplaats, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
ZEEWIND

ZEEWIND

ZEEWIND Bed by the Sea ligt in Westkapelle, op 600 m. afstand het strand van Westkapelle. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.
ZON ZEE STRAND

ZON ZEE STRAND

ZON ZEE STRAND Dit nieuwe appartement biedt veel comfort en gemak. De ligging is midden in het dorp Westkapelle op loopafstand van het strand, de supermarkt, slagerij en bakker, Restaurants etc. Parkeren en WIFI zijn gratis.